fbpx

+359 877121750

 

 

Връщане и замяна

Формуляр за връщане, рекламации и замяна, изтегли тук >> Бланка за връщане

Ако желаете възстановяване на сумата, посочете банкова сметка с имената на титуляра, а ако желаете да получите друг продукт в замяна – напишете името, цвета и размера на избрания артикул. Срокът за обработка на върнатите поръчки е в рамките на 48 часа от датата на получаване при нас.Той ни е необходим за технологична обработка на Вашата пратка.Пратки, получени в петък, се обработват през първия работен ден. Некоректно изпратени пратки (без документи и описание на исканията от клиента) се обработват със закъснение.

Замяна за друг размер или за друг продукт В случай, че желае да замени размера на поръчана и получена стока или желае друг продукт, клиентът има възможност да замени закупената стока в срок до 14 дни от получаването ѝ. Потребителят носи отговорност само за намалената стойност на стоките, причинена от изпробването им, различно от необходимото, за да установи естеството, характеристиките и доброто им функциониране. Върнатата стока трябва да е с етикети, в добър търговски вид, да не е носена, прана, гладена, скъсана, да е чиста, без странични миризми (като кремове, парфюми или цигарен дим). Към пратката трябва да бъдат приложени: формуляр за връщане, рекламации, и замяна. В случай на връщане и замяна на поръчката, куриерските услуги са за сметка на клиента. Клиентът има право да замени закупена стока с избран продукт/и от магазина, като във формуляра трябва да отбележи желания от него продукт/и. Когато клиент иска да замени стока с друга, по-скъпа от тази, която връща, приспадаме първоначално заплатената от клиента сума за продукт/и и информира клиента за размера на крайното доплащане. МОЛЯ, НЕ ПРАВЕТЕ НОВА ПОРЪЧКА ПРЕЗ САЙТА! Всички въпроси, свързани със замяната и стойностите на продуктите, могат да бъдат доуточнени на телефон:+359 894653318 Ако не бъдат спазени описаните условия, замянaта няма да може да бъде извършена! Отказ от поръчка Клиентите на Бутик Зеп Неп могат в 14-дневен срок от датата на получаване да върнат закупена стока. Потребителят носи отговорност само за намалената стойност на стоките, причинена от изпробването им, различно от необходимото, за да установи естеството, характеристиките и доброто им функциониране. Върнатата стока трябва да е с ненарушен търговски вид, неизползвана (стоката не е носена, прана, гладена, скъсана), чиста, без странични миризми (като кремове, парфюми или цигарен дим) и с етикети. Към пратката трябва да бъдат приложени: формуляр за връщане, рекламации и замяна. Стойността на върнатата стока се възстановява по реда на разпоредбите на чл.54 и следващите от ЗЗП, моля оставяйте коректен айбан за по-бързо обслужване.

Рекламации

Рекламации могат да бъдат предявени в случай на: констатирани производствени дефекти на стоката, изпратена грешна стока, различна от поръчаната. Рекламации за повредена по време на транспорта стока, се разглеждат само въз основа на протокол за рекламация, изготвен в присъствието на куриера. В случаите на рекламация Продавачът поема за негова сметка стойността на куриерските услуги, от което следва да се свържете с наш оператор за уточняване начина на връщане. Рекламации се приемат по реда, описан в чл.122 и следващите от ЗЗП. Не се приемат обратни пратки с наложен платеж. Връщането на пратки към нас можете да направите с куриерска фирма ECONT. На връщане и замяна не подлежат всички чорапени изделия, долни части от бельо (бикини, боксерки),бански костюми! Сумите за тези продукти не се възстановяват. След приемане на върната стока ще получите информиращ имейл, че сме получили пратката и ще върнем дължимите суми при оставен коректен айбан в срок от 14 дни по реда описан в чл.54 и следващите от ЗЗП. Пратки с върната стока, които поради неподходяща опаковка са били повредени при транспортирането, ще бъдат връщани на клиента за негова сметка. Старателно опаковайте пратките, за да осигурите запазването на стоката по време на транспорта. Всички върнати стоки към Бутик Зеп Неп трябва да бъдат обезопасени от повреждане по време на транспорта и изпратени на адрес:

България, гр.Пловдив бул. “Марица” 45

 

 

 

Updating…
  • Нямате артикули в количката.