fbpx

+359 877121750

Общи условия

ОБЩИ УСЛОВИЯ НА ОНЛАЙН МАГАЗИН WWW.ZEPNEP.COM

Онлайн магазин www.zepnep.com е собственост на ”ЗЕП НЕП Бутик” ЕООД, с  ЕИК 205065648

Моля, прочетете внимателно Общите условия за ползване, както и всички други описани в онлайн магазина правила преди да заявите Вашите поръчки.

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

 1. www.zepnep.com  е електронен магазин за продажба и доставка на публикуваните от нас стоки.Публикуваната информация  е общодостъпна и се предоставя безплатно в интернет.
 2. Търговецът има право да променя цените на предлаганите стоки в сайта без предварително известяване на потребителите в сайта.
 3. Потребителят е длъжен да заплати цената, която е била актуална по време на заявката и потвърждението на избраната стока.
 4. При подаден неверен или грешен адрес, лице за контакти или телефон в заявката от страна на Клиента, Търговецът не се счита за задължен за каквото и да е обвързване и изпълнение на поръчката.
 5. Договорът с Клиента се счита за сключен след приемане от Търговецът на правилно и потвърдено от клиента заявлението за покупка на посочения телефон или електронен адрес.
 6. Търговецът се задължава след получаване и потвърждение на заявлението от Клиента, да достави на Клиента поръчаната стока.
 7. Снимките, които презентират продуктите, представят най-точно цветовете им. ZepNep.com не носи отговорност за неточното възпроизвеждане на цветовете, дължащо се на индивидуални настройки и технически параметри на компютърните системи, които се използват за достът до магазина. Допустимо е разминаване в рамките на 1-2 тона на цвета, дължащо се на различните произведени партиди.

ТЪРГОВЕЦА Е ДЛЪЖЕН

 1. Да потвърди наличността на поръчаните артикули или да откаже поръчката в срок от 3 работни дни.
 2. Да достави поръчката на КЛИЕНТА в срок от 24 до 48 часа, след нейното потвърждаване.
 3. Да провери всеки артикул за техническа изправност преди изпращане на КЛИЕНТА.
 4. Търговецът гарантира, че продуктите, предлагани в сайта www.zepnep.com са фабрично нови.

КЛИЕНТЪТ СЕ ЗАДЪЛЖАВА

 1. Да посочи трите си имена, валиден телефонен номер, офис или адрес за доставка.
 2. Да плати цената на стоката и да осигури достъп за получаване на стоката според указаните условия. При отказ за получаване на стоката, извън случаите описани по-долу, отказът се счита за неоснователен и Клиентът дължи заплащане на разходите за доставка и връщане на стоката. В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес, Търговецът се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока. Клиентът може да потвърди желанието си да получи стоката и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поема всички разходи по доставката. В този случай започва да тече съответно нов срок за доставка от момента на потвърждението.

КЛИЕНТЪТ ИМА ПРАВО ДА ОТКАЖЕ ПОЛУЧАВАНЕТО НА ЗАЯВЕНАТА ЗА ПОКУПКА ОТ НЕГО СТОКА, КОГАТО ТЯ МУ Е ДОСТАВЕНА ПРИ ЕДНО ОТ СЛЕДНИТЕ УСЛОВИЯ

 1. Доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от Клиента и това може да се установи чрез обикновения й преглед.
 2. Цената, която Клиентът следва да заплати, не съответства на дължимата цена.
 3. При несъответствие между заявената за покупка и доставената стока, което не е било възможно да бъде установено в момента на доставката. Клиентът има право, без да дължи обезщетение или неустойка, да върне получените артикули, ако продукта отговаря на една от по-горе посочените причини.

ВРЪЩАНЕТО СЕ ДОПУСКА ПРИ СЛЕДНИТЕ УСЛОВИЯ

В срок от 14 дни след получаване на стоката, клиентът има право да я върне или замени, като са спазени следните условия:

 1. Стоката е в добър търговски вид(стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена).
 2. Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба.
 3. Запазена оригинална опаковка, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.
 4. Не е отстраняван допълнителният етикет, изискващ наличието му при замяна или връщане.
 5. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. При замяна на стока транспортните разходи са за сметка на клиента и в двете посоки.

 

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

 1. Търговецът полага дължимата грижа за защита на личните данни на Клиента, станали известни при попълване на електронната форма за извършване на заявление за покупка,като това задължение отпада, ако Клиентът е предоставил неверни данни.
 2. При спазване на действащото законодателство и клаузите на настоящите Общи условия, Търговецът може да използва личните данни на Клиента единствено и само за целите, предвидени в договора.
 3. Описаните по-горе цели, за които може да се използват данните, не са изчерпателно изброени и не пораждат задължения за Търговеца. Всякакви други цели, за които се използват данните, ще бъдат съобразени с българското законодателство, приложимите международни актове, Интернет етиката, правилата на морала и добрите нрави.
 4. Търговецът се задължава да не разкрива лични данни за Клиента на трети лица – държавни органи, търговски дружества, физически лица и други, освен когато:
  • е получил изричното писмено съгласие на Клиента
  • информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, които според законодателството са оправомощени да изискват и събират такава информация;
  • Търговецът е длъжен да предостави информацията по силата на закона.

ГАРАНЦИИ

Онлайн магазин www.ZepNep.com нe осигурява гаранционен срок на артикулите в сайта, освен ако това изрично не е упоменато в описанието на конкретен артикул.

 

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛОВИЯ

 1. Под “Потребител/клиент” се разбира всеки, който е заредил в Интернет страницата www. ZepNep.com на своя компютър.
 2. Под “Поръчка” се разбира избраните стоки и всички други атрибути свързани с начина на поръчка и доставка, както по стандартния начин така и в посочените контакти.

 

Updating…
 • Нямате артикули в количката.