fbpx

+359 877121750

Често задавани въпроси

Как да поръчам?  

Поръчка можете да направите директно през сайта, фейсбук страницата ни – Бутик ZepNep, в инстаграм профила ни  или по телефона, който е 0877121750.
За ваше удобство и сигурност, препоръчваме поръчки през системата на сайта.

 

Възможно ли е получаване от офиса на онлайн магазина?

Не, това не е възможно. www. zepnep.com е платформа за онлайн пазаруване и всички поръчки се изпълняват посредством куриерска фирма до офис или адрес на клиента.

 

С коя куриерска фирма се осъществява доставката?

Онлайн магазина използва куриерските услуги на фирма “Еконт-Експрес”.

 

Каква е цената на доставката?

Цената на доставката е 5,00 лв. до офис на Еконт  и 5,67 лв. до точния ви адрес. Куриерска фирма “Еконт-Експрес” начислява допълнителна такса от 1.25% върху стойността на Вашата поръчка, заради услугата “Плащане на куриер” (наложен платеж).

 

Какви са сроковете за доставка?

Всички направени поръчки се доставят с куриерска фирма “ЕКОНТ-ЕКСПРЕС”. Сроковете за доставка са от 24 до 48 часа, в зависимост от населеното място, за всички населени места с офис на Еконт доставката е 24 часа.Доставките се изпълняват само в работни дни и доставка в събота само до офис на еконт, който работи обикновенно до 13 часа. Всички поръчки направени след 16 часа се обработват и изпращат в следващия работен ден. Всички поръчки направени в почивни и официални почивни дни, се обработват и изпращат в първия възможен работен ден.
Възможно е малко забавяне с модели от най-новите ни колекции, като ще бъдете уведомени предварително за забавянето!

 

Как да платя?

Заплащането се извършва чрез наложен платеж при получаване.

 

Мога ли да заменя закупен продукт?

Закупена от нас стока може да се върне в 14- дневен срок при ненарушен търговски вид. За повече информация прочете Общи условия

 

За чия сметка са куриерските разходи при рекламация или замяна на закупен продукт?

В случаите, когато онлайн магазин  www. zepnep.com няма вина за възникнала рекламация, разходите по обратната пратка са за сметка на клиента.

 

 

Как да се ориентирам в размерите и кой е моят размер?

В описанието на всеки артикул абсолютно точно е написан размера в сантиметри, моля преди поръчка го прочетете и се измерете.

 

Възможно ли е разминаване в цвета на продукта, с този на снимката й в действителност?

Снимките, които презентират продуктите, представят най-точно цветовете им. www. zepnep.com  не носи отговорност за неточното възпроизвеждане на цветовете, дължащо се на индивидуални настройки и технически параметри на компютърните системи, които се използват за достъп до магазина. Допустимо е разминаване в рамките на 1-2 тона на цвета, дължащо се на различните произведени партиди.

 

Мога ли да направя промени по поръчката си?

След като сте изпратили Вашата заявка, тя се приема автоматично от наш представител. Именно за това промени по поръчката не са желателни. Но, ако все пак корекцията е необходима, то задължително се свържете с онлайн магазина най-късно до 2 часа след изпращането на заявката.

 

Updating…
  • Нямате артикули в количката.